Algemene voorwaarden

Miss Little hanteert de volgende algemene voorwaarden:
Algemeen
Alle producten van Miss Little worden met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is, kunnen er kleine verschillen in maten en afwerkingen ontstaan. Het kan voorkomen dat de kleuren op je beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren. Ook kan het zijn dat de dessins anders gelegd zijn dan het voorbeeld op de site. Een Miss Little-product op de site wil nog niet zeggen dat dit een artikel is dat tot de standaard-collectie behoort. Elk artikel wordt na bestelling met de hand gemaakt.

Overeenkomst

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Miss Little) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Miss Little draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen binnen 30 dagen. Miss Little behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Verzending
Artikelen worden verzonden via Post.Nl. als de betaling bijgeschreven is op de rekening van Miss Little. Er wordt een automatisch gegenereerde bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. Miss Little is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post.nl. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven in het veld met “Notities”).

De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen als de klant in Terwolde of omgeving woont. Dit is te aan te vinken bij de verzendopties. De kosten blijven dan op € 0,00 euro staan. De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is.

Prijzen

Prijzen op de site van Miss Little zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzend- en handlingskosten.

Betaling

Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handlingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 10 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7-10 dagen neemt Miss Little per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Retourzending
Alle artikelen die Miss Little maakt, zijn in opdracht genomen. Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 14 dagen na ontvangst, echter NA aftrek van uurloon. Graag hierover Miss Little inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending.  Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (én ongewassen) en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd (min aftrek van administratiekosten, zijnde € 5,00). Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden, ook al staat dezelfde afbeelding op de site. Dit wil niet zeggen dat de artikelen tot de ‘collectie’ behoren. Eenmaal afgesneden stof kan NIET retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Miss Little zal Miss Little de kosten dragen voor retourzending.

Garantie
Miss Little garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy
Miss Little zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Miss Little alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Klachtenafhandeling
Miss Little streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht optreden binnen een termijn van 2 maand (moment van bestelde artikel en moment van klacht) dan wordt Miss Little daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

Modelbescherming
Alle ontwerpen zijn beschermd. Dit houdt in dat niets door derden mag worden nagemaakt. Bij inbreuk op deze bescherming zal door Miss Little worden opgetreden.

Copyright
Het copyright voor de website, ontwerpen, andere teksten, foto’s en uitingen van Miss Little ligt bij Miss Little. Gebruik van ontwerpen, teksten en foto’s is alleen met mijn toestemming mogelijk.

Auteursrecht
Auteursrecht ontstaat automatisch door de “creatieve daad” en is van kracht tot 70 jaar na het overlijden van de maker. Er is geen formele eis, zoals registratie, depot, aanvraag of zelfs het plaatsen van een copyright-teken nodig om aanspraak te kunnen maken op de bescherming. In het bijzonder geldt dat een werk niet af hoeft te zijn voor het beschermd is: elke kladversie is ook al beschermd, zolang er dus maar de creatieve hand van de maker in te herkennen is.
Op al het werk van Miss Little zit auteursrecht.

Door het auteursrecht beschermde uitingen mogen door derden zonder voorafgaande toestemming niet worden gebruikt voor commerciële (maar soms ook niet-commerciële) doelen.
Hiermee zijn de rechten beschermd van Miss Little.

Binnen het Auteursrecht vallen het alle ontwerpen van Miss Little,
– de boxkleden, – luiertassen, -voedingskussens, alle patroonbeschrijvingen, – alle DHZ-pakketten en alle andere genoemde produkten onderverdeeld in de overige rubrieken genoemd op www.misslittle.nl.
Maar ook de aankleding en teksten van de webwinkel, achtergrond en banner.
Inbreuk hierop is dan ook strafbaar. Indien hier sprake van is zal ik dan ook onmiddellijk actie ondernemen en aangifte doen! Miss Little is een geregistreerd handelsmerk.

Wasvoorschriften
Mijn advies is om de Miss-Little-producten op 30 graden te wassen, niet in de droger te doen en te strijken met 1 stip. Dit alles voor het behoud van je product en om er nog meer plezier van te hebben.
Ik wens je veel plezier met de aankoop!
Berthina, oftewel Miss Little