Contact- en bedrijfsgegevens Miss Little

 

Contactgegevens:

Sewingroom Miss Little
Berthina Hassink-Klijn
Dorpsstraat 79
7396 AM  Terwolde
mobiel: 06 – 21 940149
email: info@misslittle.nl

kvk: 08129806
BTW-nr.: NL1000.09.384B01

Bank: NL74 RABO 0111 0545 08  BIC: RABONL2U (tnv. BJH Hassink-Klijn te Terwolde)
Giro: NL65 INGB 0005 0668 09 BIC: INGBNL2A (tnv. Sewingroom Miss Little te Terwolde)
Klein en fijn!
Sewingroom Miss Little is een klein atelier met exclusieve, originele textiel-producten voor baby’s en peuters. ALLES is van eigen hand! Veel kijkplezier, er zit vast wel iets bij wat je mooi vindt…

Vakvrouwschap
Alle producten van Sewingroom Miss Little zijn vakkundig van eigen hand, exclusief en nergens anders te verkrijgen, modern en eigentijds, scherp geprijsd en ook nog met veel plezier gemaakt!

Nieuwsgierig geworden?
Ga maar lekker vanuit je luie stoel rondsnuffelen op het atelier. Je kunt online een bestelling, doen, je kunt ook iets op maat laten maken (meer info op te vragen via info@misslittle.nl).

Lang wachten op je bestelling?
Je bestelling wordt na ontvangst van betaling direct ingepland. Bij maatwerk werk ik in volgorde van binnenkomst van betaling, bestel je alleen patronen dan is de levertijd hooguit twee dagen na ontvangst van betaling.

Persoonlijk contact via de mail
Miss Little is vrijwel altijd ‘s-avonds online, je ontvangt altijd een automatische bevestiging van je bestelling (let op: voer wel je juiste emailadres in…), je kunt ook persoonlijk met me overleggen wat je wensen zijn en de mogelijkheden daartoe.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn op alle leveringen van Miss Little van toepassing. Voorkom dus teleurstellingen en neem deze voorwaarden door voordat je akkoord gaat met de bestelling! (zie andere pagina op deze site).

Betalen?
Dat is zo gebeurd en wel zo veilig. Betaal met IDEAL!

Vragen?
Heb je verder nog vragen of speciale wensen laat het mij dan weten door middel van een mailtje, misschien dat ik je van dienst kan zijn.